Termenii și condițiile de utilizare a site-ului autorasca.ro

Orice utilizator care dorește să se înscrie pe platform autorasca.ro trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

Scopul acestei platforme: pune la dispoziția utilizatorilor înregistrați o bază de date cu întrebări și răspunsuri, care pot fi vizualizate în mod „chestionar cronometrat” sau „mediu de învățare”.

Un scop viitor este monitorizarea performanței utlizatorilor și generarea de statistici pe baza performanței.

Drepturi

Legea nr. 677/2001 reglementează drepturile utilizatorilor în ceea ce privește utilizarea de către site-uri a datelor cu caracter personal. Așadar, utlizatorii înregistrați pe autorasca.ro au următoarele drepturi:
- Dreptul la informare
- Dreptul la acces la date
- Dreptul de intervenție, opoziție și de „a fi uitat”
- Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
- Dreptul de a se adresa justiției
- Dreptul să facă plângere la autoritatea de supraveghere
Exercitarea acestor drepturi se poate face, în primul rând, prin trimiterea unei cereri la adresa de email: contact@autorasca.ro

Utilizatorii pot folosi în scop personal orice informație disponibilă la care au acces.

Reponsabilități

Utilizatorii trebuie să respecte condițiile descrise în această pagină.

Utilizatorii nu au voie să își distribuie/vândă datele de logare în aplicație. Logarea de pe prea multe dispozitive diferite poate atrage blocarea contului.

Utilizatorii nu au voie să folosească conținutul site-ului în scop comercial, e.g. integrarea paginii în alte pagini web în scopul monetizării.

Întrebarile și răspunsurile sunt publice și pot fi distribuite.

Autorasca.ro nu poate garanta implicit sau expres pentru conținutul de pe site. Nu grantăm că sistemele sunt mereu funcționale, sau că afișarea informației va fi întodeuna corectă.

Nu garantăm că sistemele informatice și programele folosite sunt în totalitate sigure: ca orice astfel de sistem poate fi vulnerabil în fața atacurilor cibernetice, în toate formele lor.

Prin acceptarea acestor termeni sunteți de acord să exonerați de răspundere site-ul autorasca.ro pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară, care provine ca urmare a utilizării incorecte sau frauduloase a site-ului.

În cazul breșelor de securitate, veți fi contactat telefonic sau pe email de către personalul școlii de șoferi în cel mai scurt timp.

Autorasca.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând Termenii de Utilizare, fără un preaviz.

Pentru întrebări cu privire la Termeni și Condiții sau asistență tehnică, ne puteți contacta pe email, telefonic sau în persoană. Datele de contact le găsiți aici.